perjantai 1. maaliskuuta 2013

Taloyhtiölaajakaista - nopeammin ja edullisemmin nettiin


Asunto-osakeyhtiön osakas, oletko tyytyväinen talossasi olevaan nettiyhteyteen ja sen hintaan? Olisiko aihetta esittää taloyhtiön hallitukselle keskitetyn laajakaistapalvelun hankkimista?

Mikä on talolaajakaista?
Taloyhtiö voi tehdä kiinteistöön yhden keskitetyn sopimuksen laajakaistapalveluista.  Menettely on samanlainen kuin yhteisantennin kanssa: Sovitun nopeuden mukainen laajakaistayhteys kytketään kerralla kaikkiin huoneistoihin.  Kuukausimaksut veloitetaan asukkailta vastikkeessa.  Mikäli asukas haluaa taloyhtiön tilaamaa perusnopeutta  nopeamman laajakaistan, veloittaa operaattori lisänopeudesta suoraan ko. asukasta.


Taloyhtiölaajakaistan hankinta ei enää aikaisempien vuosien tapaan vaadi kaikkien osakkaiden suostumusta, vaan asiasta pystyy päättämään yhtiökokouksen yksinkertainen enemmistö.


Taloyhtiöiden yhtiökokoukset lähestyvät.

Kevään yhtiökokouksiin alkaa olla kiire.
Ehkäpä talon hallitus ei ehdi valmistella asiaa tarjouspyyntöineen enää tämän vuoden kokoukseen.  Asiaa kannattaa kuitenkin monessa taloyhtiössä tutkia ja valmistella.  Näin on mahdollisuus saada talon asukkaille nopea nettiyhteys aikaisempaa edullisemmin.


Simo Kännön tekstistä Enter Viestintä 

1 kommentti:

  1. Suosittelen taloyhtiölaajakaistaa. Esim. 110 megabitin netin saa todella edullisesti.

    VastaaPoista