perjantai 19. joulukuuta 2014

Modernin sähköisesti - Hyvää Joulua ja Onnea Vuodelle 2015


Vuodet vaan vierii, vaikkei sillä nyt niin suurta väliä olisikaan.
Olemme kuluttamassa vuotta 2014 loppuun, mutta samalla saamassa vuoden 2015 sen sijalle. Uskomme että myös se tulee tarjoamaan monta hyvää hetkeä elämäämme.

Kulunut vuosi on Enter ry:ssä ollut onnistunut. Kaikkien mittarien mukaan olemme jälleen saavuttaneet ennätyksiä yhdistyksemme toiminnassa. Jäsenmäärämme on puhkaissut 500 jäsenen rajan, järjestämiämme tietoiskuja ja opastajien koulutusta on ollut entistä laajemmin, opastuspaikkojen ja opastettavien määrät ovat kasvaneet. Kaikki tämä osoittaa, että toimintamme on tarpeellista, jos ei peräti välttämätöntä. Hieno juttu.

Nuo mittarit kuitenkin haiskahtavat menneeltä elämältä. Työelämässämme saimme varmasti riittävästi mietittävää ja jopa paineita jatkuvasta kasvun ja tehokkuuden vaatimuksesta. Ja nythän olemme lähes sata prosenttisesti kovalla työllä ansaitulla eläkkeellä.  Muiden tehtävänä on ratkoa työn tehokkuuteen ja kasvuun liittyviä ongelmia ja paineita.

Meille Enter ry:n toiminta on harrastus, jolla tuotamme mukavia hetkiä sekä omaan että vertaistemme elämään. Mikä on hienompaa kuin, että opimme uusia keinoja olla myös sähköisesti mukana ympärillämme vellovassa maailmassa. Mikä on palkitsevampaa kuin pohdiskella ikätoverin kanssa hänelle vaikeita tietoteknisiä asioita, löytää ratkaisu yhdessä ja sekä antaa että saada kiitosta toiminnasta. Puhumattakaan siitä, että saa kontaktin toiseen ihmiseen opastustilanteissa tai jäsentoimintamme järjestämillä retkillä. Kaikki tuo on elämää rikastuttavaa ja arvokasta.

Vuosi 2014 oli siis menestyksellinen. Siitä lankeaa suuri kiitos sekä hallituksemme touhukkaille jäsenille, toiminnan koordinaattorillemme Juulialle että selkeästi laajentuneelle joukolle muita aktiivisia jäseniämme. Enter ry:n kaltainen yhdistys pysyy hengissä ja menestyy vain, mikäli jäsenkunta osallistuu laajalti yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Näin meillä nyt on ja toivottavasti tulee jatkossakin olemaan.

Erittäin hyvää ja rauhallista joulua kaikille. Tehdään myös ensi vuodesta sekä itsellemme että muille hyvä ja antoisa.

Raimo Anttila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti