maanantai 21. tammikuuta 2013

Enterin hallituksen kuulumisia

Enterin hallitus vuosimallia 2013 kokoontui 9.1.2013  järjestäytymään ja pohtimaan uutta toimintavuotta


Hallitus on pysynyt suunnilleen entisenä, vain Hyvösen Kari on jäänyt pois ja hänen tilalleen on tullut jäsensihteerimme Eva Korkiala-Blomqvist. On mukavaa jatkaa tutun porukan kanssa, nyt jo tunnemme toistemme vahvuudet ja tyylin paremmin.  Yksi hallitsee numerot, toinen hoitaa käytännön järjestelyt, kolmas osaa muotoilla asiat tekstiksi, neljäs tuntee oikeat ihmiset ja niin edelleen. Meillä on paljon kivoja ja fiksuja ihmisiä joukossamme.  Eikä tässä suinkaan kaikki: yhdistyksemme jäsenet ovat voimavaramme!    

Enterin hallitus 2013 

Puheenjohtajana jatkaa jäsenkunnan valitsemana Raimo Anttila.  Kati Roiha on varapuheenjohtaja, ja muina varsinaisina jäseninä toimivat Sirpa Illman, Urho Karjalainen, Tarja Toiviainen, Ritva Vartiainen ja Helena Venäläinen.  Varajäseninä hallitukseen kuuluvat Tapio Hietamäki, Eva Korkiala-Blomqvist, Olli Uotila ja Aulikki Uusitalo-Kasvio.

Uutta toimihenkilöä etsitään


Jäsenmäärämme on ilahduttavasti kasvanut viime vuoden aikana, enteriläisiä on nyt noin 230.  Samoin opastuspisteitä on tullut lisää, lähinnä Helsingin kaupunginkirjaston opastustoiminnan hajauttamisen myötä.  Kaikki tämä tuo tullessaan lisätöitä myös koordinointiin ja hallintoon, eikä meidän vapaaehtoisten kädet ja aika tahdo riittää asioiden hoitamiseksi.  Siksi pohdimme tällä hetkellä uuden toimihenkilön palkkaamista yhdistykseen.  RAY:lta saamamme avustuksen turvin toivomme saavamme avuksemme henkilön, joka hoitaa kokous- ja tilaisuusjärjestelyjä, asioiden kirjaamista, toimistotehtäviä, nettisivustomme ylläpitoa ja monia muita käytännön asioita.

Kevään tapahtumien suunnittelu

Pyrimme hallituksessa aikatauluttamaan ja jakamaan tehtäviä ennakolta tapauskohtaisesti.  Sovimme ensimmäisessä kokouksessamme keväälle kalenterin, johon merkitsimme alustavasti tapahtumat sekä niistä vastuussa olevat henkilöt.  Luennoista, retkistä, kokouksista ja muista tilaisuuksista tulee tietoa jäsenpostituksissa sekä nettisivujemme Tapahtumakalenterissa.  Entinen Jäsenhuoneen kalenteri on poistettu käytöstä ja kaikki tilaisuudet merkitään yhteiseen kalenteriin, myös jäsentilaisuudet.

Toimintaryhmämme


Hallituksen tehtäväkokonaisuuksien jakoa päivitettiin. Puheenjohtajuutta hoitaa siis Raimo.   Jäsentoimintaa vetää kokemuksen suomin varmoin ottein Olli, tukenaan Ritva, Eva ja Tarja.  Viestintää hoitaa Kati yhdessä taitavien nettivelhojen kanssa: verkkosivuja päivittää Aulikki ja someviestinnän langat ovat Tapiolla.  Oma projektinsa on kokonaan uusien verkkosivujen luominen, se uskottiin Helenan, Aulikin ja Katin harteille.  Koulutuksen kokonaisuutta hanskaa Helena, Urkin, Ollin ja Lean ansiokkaalla tuella. Opastajien toimintaa koordinoi kokenut kaksikko, Urkki tietokoneissa ja Lea kännyköissä.  Lea ei kuulu hallitukseen, siksi Tarja pitää tiedonkulun kännykkäopastajien ja hallituksen välillä ajan tasalla.  Talousasioita hoitaa Sirpa ja jäsensihteerinä jatkaa Eva.

Tule mukaan


Kaikki viisaus ei todellakaan ole hallituksen sisällä.  Paljon tietoa, taitoa ja kokemusta on Enterin jäsenillä monilta eri aloilta.   Oletpa sitten hiljattain liittynyt tai vanha konkari ja tunnet kiinnostusta liittyä jonkun toimintaryhmämme touhuun mukaan, ota yhteyttä, kaikki auttavat kädet ja päät ovat tervetulleita!  Yhteystiedotlöydät Enterin sivuilta.

Viestintä – Kati Roiha

2 kommenttia:

 1. Hieno hallitus teillä. Onnea! Kiva matka Tampereen Mukanettiin ja muualle. Kiitokset siitä! Tekisi mieli kirjoittaa matkakertomus, mutta runosuoni ei pulputa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He Vallaton mummeli!
   Kati ehti jo tehdä matkakertomuksen.Sitä voi mielellään täydentää kommentein - saadaan entistä elävämpi kuvaus reissusta.

   Poista

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.