perjantai 11. syyskuuta 2020

Kuulutko jo Koronavilkun käyttäjien joukkoon?

Suomen koronatartuntoja jäljittävä Koronavilkku -sovellus julkaistiin 31.8. Julkisesti oli kerrottu, että kehittäjät tavoittelivat suomalaisten lataavan sovelluksen miljoonaan puhelimeen ensimmäisen kuukauden aikana. Miljoona kuitenkin ylittyi jo parissa päivässä. Oletko sinä näiden nyt jo lähes kahden miljoonan käyttäjän joukossa?
        

 Sovelluksen kehittäneen  Solitan Risto Kaikkonen ja Koronavilkku
Kuva: Minna Pinola/ Solita


Jos et ole vielä käyttäjä, mutta haluaisit ladata sovelluksen tai kaipaat muuten lisätietoa sovelluksesta, niin tässä muutamia vinkkejä: 

  • sovelluksen voi ladata 2016 valmistettuun tai sitä uudempaan älypuhelimeen, jossa on joko iOS 13.5 käyttöjärjestelmä (Applen puhelimet) tai 6.0 Android -käyttöjärjestelmä & Google Play-palvelut.  

Ohje löytyy myös myös sivulta entersenior.fi / Opiskele itse -> Seniorin digipalvelut -> Asiointi ja julkisen sektorin palvelut -> Terveyspalvelut

  • koronavilkku.fi  sovelluksen virallinen sivusto, josta löytyy tietoa selkeästi sovelluksen käytöstä, toiminnasta ja yksityisyydestä. Lisäksi sivulta löytyy ”usein kysytyt kysymykset”. Kannattaa kurkata nuo kysymykset, mikäli jokin asia on jäänyt askarruttamaan. Kenties moni muukin on miettinyt samoja asioita. 


Turvallisia syyshetkiä,
Juulia Andersson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.