perjantai 24. toukokuuta 2013

Vilkas jäsentoimintakausi takana – uusi suunnitelmissa


Kevätkauden kääntyessä loppusuoralle teemme vielä yhden retken, 30.5. Kartanokierroksen, jolle on ilmoittautunut yli 40 enteriläistä. Kaiken kaikkiaan kevään viiden tapahtuman (Kasvitieteellinen puutarha, Toimiva Koti, Hietaniemen hautausmaa, Ateneum, Kartanokierros) osallistujamäärä tulee olemaan yli 150. Palautteen perusteella osallistujat ovat olleet tyytyväisiä tapahtumien kohteisiin ja järjestelyihin.

Ritva Vartiainen: Linnan aarteet  Ateneumissa

Jäsentoimintaryhmä on pitkin kevättä suunnitellut tulevan syyskauden toimintaa ja voimme jo julkistaa muutaman tapahtuman päivämäärineen:
16.8.  Retki Pentalaan
4.9.    Kulttuurikävely
29.11. Konsertti Lahden Sibeliustalossa

Lisäksi syyskuun loppupuolelle on suunnitteilla retki 31.5. avattavaan Suomen Luontokeskus Haltiaan Solvallassa
Kaikista näistä sekä muista tulevista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin kaikille enteriläisille sekä säkäpostissa että verkkosivustomme  Tapahtumakalenterissa.

Edellä mainittujen retkien lisäksi olisi mahdollista toteuttaa loka- joulukuun aikana vielä pari tapahtumaa, mikäli sopivia kohteita/aiheita löytyy.  Esimerkiksi tieto- tai viestintätekniikkaan liittyvää kohdetta ei ole sunnitelmassa, mutta sellaisen saaminen kohteeksi olisi mainio asia.

Jäsentoimintaryhmä toivookin enteriläistä aktiivista osallistumista tulevien jäsentapahtumien suunnitteluun. Jos sinulla on mielessäsi jokin kiinnostava retkikohde tai aihe jäsentapahtumaksi, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen  sähköpostilla opj.uotila(at)gmail.com.  Myös kaikki muu palaute jäsentoiminnasta on tervetullutta. Näin voimme yhdessä kehittää toimintaamme entistä paremmin meidän kaikkien toiveita vastaavaksi.

Hyvää kesää toivottaen
Olli Uotila

1 kommentti:

  1. Kiitoksia kovasti mielenkiintoisista tapahtumista, joihin ei ehkä itsekseen tulisi lähdettyä. Mukavaa, kun jaksatte järjestää niitä.

    VastaaPoista