perjantai 17. tammikuuta 2014

ENTER ry:n hallituksen kuulumisia

ENTER ry:n hallitus kokoontui tänä vuonna ensimmäisen kerran tiistaina 14.1. Ilmassa oli innostusta, kiinnostusta ja ehkä vähän jännitystäkin.

Erityisen suuren innostuksen kokouksessa sai aikaan jäsensihteerin lista uusista jäsenistä: vuoden 2013 viimeisenä päivänä jäseniä oli 361 ja kokouspäivänä eli kaksi viikkoa myöhemmin jo 374! Kaiken kaikkiaan vuonna 2013 Enteriin liittyi 132 jäsentä, mikä on huikea määrä. Enterin tämän vuoden hallitus pyrkii toimillaan mahdollistamaan tämän positiivisen ja nousujohteisen linjan jatkumisen.

Hallituksen kokoonpano muuttui viime vuoteen verrattuna hieman: uusia hallituslaisia on kolme eli Unelma Krakau, Seppo Kurkinen ja Jatta Louhos. Vielä kerran toivotamme heidät tervetulleiksi Enterin hallitukseen! Puheenjohtajana jatkaa Raimo Anttila ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Tarja Toiviainen. Koko hallituksen kokoonpanon ja hallituslaisten yhteystiedot löytyvät Enterin nettisivuilta www.entersenior.fi/yhdistys/hallitus/http://www.entersenior.fi/yhdistys/hallitus/.
ENTER ry:n hallitus 2014
Tuttuun tapaan Enterin toimintaa suunnittelee neljä toimintaryhmää: jäsentoiminta, koulutus, opastus ja viestintä. Tarkempaan suunnitelmaan ryhmien tämän vuoden toiminnasta voit tutustua osoitteessa www.entersenior.fi/yhdistys/toimintaryhmat-2014/. Toimintaryhmissä on myös hallituksen ulkopuolisia jäseniä, joten jos Enterin toiminnan kehittäminen toimintaryhmässä kiinnostaa, niin kannattaa olla yhteydessä hallitukseen hieman ennen vuoden vaihdetta.

Kohta vuoden Enterissä työskennellyt toiminnan koordinaattori Juulia Andersson jatkaa työtään ja helmikuun alusta vielä entistä pidemmällä viikkotyöajalla. Sekä hallituksen että Juulian tavoitteina on vuonna 2014 luoda senioreille mahdollisuuksia tietoteknisen osaamisen parantamiseen, opastustoiminnan kehittämisen jatkaminen, ajankohtaisten tietotekniikka-asioiden huomioiminen mm. tietoiskuissa, verkostoituminen alan toimijoiden kanssa sekä yhdistyksen ja seniorien äänen nostaminen esiin mediassa.

Enterin hallitus ottaa mielellään vastaan palautetta, kommentteja ja kehitysehdotuksia. Ole siis rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin! Keväällä 2014 Enterin jäsenille lähetetään myös jäsenkysely, joka on yksi mahdollisuus antaa palautetta toiminnasta.
Juulia Andersson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti