perjantai 22. marraskuuta 2013

Syyskokouskuulumisia

Yhdistyksemme syyskokous pidettiin Työväenopistolla ke 20.11.  Paikalle saapui reilut kolmekymmentä enteriläistä ja puheensorina täytti kokoushuoneen, kun vanhat ja uudet jäsenet vaihtoivat alkuun kuulumisia kahvikupin ääressä. 


Ennen varsinaista jäsenkokousta on perinteisesti kuultu esitys jostakin ajankohtaisesta aiheesta. Tänä vuonna oli puhumaan kutsuttu aluesihteeri Olli Nordberg Kynnys ry:stä, aiheena esteettömyys. Saimme kuitenkin konkreettisen esimerkin siitä, kuinka vaativaa on fyysisen esteettömyyden järjestäminen jopa esteettömäksi luokitellussa rakennuksessa: Ollin pyörätuoli ei olisi mahtunut Opistotalon porrashissiin, joten hänen esityksestään oli luovuttava!  ENTER ry:stä löytyy onneksi myös oma asiaan perehtynyt jäsen, Henry Haglund, joka kertoi meille verkkopalvelujen esteettömyyttä koskevan lainsäädännön valmistelusta EU:ssa ja Suomessa.

Raimo Anttila avasi kokouksen                          Henry Haglund puhui esteettömyydestä

Jäsenkokous alkoi ja järjestäytyi monien vuosien perinteiden mukaisesti Timo Puskan toimiessa kokouksen jämeränä puheenjohtajana.  Toiminnan koordinaattorimme Juulia Andersson esitteli vuoden 2014 toimintasuunnitelman, ja pienten tarkistavien kysymysten jälkeen se sekä talousarvio hyväksyttiin.  Kuten monilla muillakin yhdistyksillä, paljon riippuu RAY:n tulevasta avustuspäätöksestä. Onneksi meillä on vielä jonkin verran puskuria jäljellä edellisvuosista. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä pidetään ennallaan 25 eurossa, yhteisöjäsenien vuosimaksu nostetaan 500 euroon.

Enteriläisten puheenjohtajana jatkaa Raimo Anttila.  Nykyisestä hallituksesta eroamassa ovat Urho Karjalainen, Kati Roiha ja Ritva Vartiainen.  Heidän tilalleen valittiin uudet jäsenet, ja näin hallituksen kokoonpano vuonna 2014 on seuraava:
Raimo Anttila (pj), Sirpa Illman, Unelma Krakau, Seppo Kurkinen, Tarja Toiviainen, Helena Venäläinen, Aulikki Uusitalo-Kasvio.  Varajäsenet: Tapio Hietamäki, Eva Korkiala-Blomqvist, Marjatta Louhos ja Olli Uotila.

Toiminnantarkastajana toimii jatkossa Urho Karjalainen ja hänen varamiehenään Simo Kännö.  Kiitokset menevät monivuotiselle uskolliselle toiminnantarkastajallemme Olavi Mattilalle hänen tekemästään arvokkaasta työstä.

Kiitos myös hallituksen jättäville konkareille tuloksellisesta työstä meidän kaikkien enteriläisten hyväksi! Tervetuloa remmiin uudet aktiivit, onnea ja tarmoa kaikille seuraavaan toimintavuoteen!

Virallinen syyskokouksen pöytäkirja julkaistaan Entersenior.fi-sivuston Jäsenhuoneessa myöhemmin.

Marraskuun pimeys on aika kaikkinielevää ainakin täällä Etelä-Suomessa. Pidetään silti mieli valoisana!

Enter Viestintä
Kuvat Tapio Hietamäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.