torstai 21. toukokuuta 2015

Ilo irti Enteristä - myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella


Vaikka Enter on pääkaupunkiseudulla toimiva yhdistys, toiminnastamme voivat hyötyä muuallakin päin Suomea asuvat.

Täällä Ikinörtti -blogissa (http://ikinortti.blogspot.fi ) ihmetellään tietotekniikkaa ja muutakin maailman menoa seniori-ikäisten näkökulmasta - huumoriakaan unohtamatta. Ikinörtti ilmestyy viikon - parin välein, kesällä kuitenkin Ikinörttikin lomailee. Ikinörtin voit tilata suoraan sähköpostiisi, jolloin saat ilmoituksen aina kun uusi kirjoitus on julkaistu. Blogin tilausohjeet löydät blogisivun oikeasta laidasta, Linkkejä-otsikon alta.


Nettisivullamme www.entersenior.fi on toki paljon asiaa yhdistyksestä, mutta on siellä muutakin, käyhän kurkkaamassa sivua "Hyödyllistä tietoa laitehankinnasta ja tietoturvasta". Myös etusivun "Ajankohtaista"-palstaa kannattaa vilkaista.  

 Ajankohtaisia tietotekniikkaan liittyviä uutisia päivitämme lähes päivittäin Facebookiin ja Twitteriin.

Jos sinulla on Facebook-tili, käy tykkäämässä Enterin Facebook -sivua www.facebook.com/enterseniorit . Vaikka sinulla ei olisi Facebook-tiliä, pääset lukemaan uutisia samaisesta linkistä. Twitteristä löydät Enterin käyttäjätunnuksella @entersenior. Klikkaahan seuraajaksemme! Linkki sivuumme on https://twitter.com/entersenior josta voit lukea julkaisuja vaikka et olisi itse Twitterissä. Enterin Twitter -julkaisuja pystyt lukemaan myös nettisivultamme www.entersenior.fi heti etusivun oikeasta alalaidasta.  

Ympäri Suomen vapaaehtoisina tietotekniikan vertaisopastajana toimiville perustimme oman suljetun Facebook-ryhmän "Vapaaehtoistyö tietotekniikkaopastajana".


  • Ryhmään voivat liittyä opastajien lisäksi myös opastusta koordinoivat tahot.
  • Ryhmän kautta yksittäisten opastajien on mahdollista saada tukea harrastukseensa.
  • Ryhmässä voi kysyä tietotekniikkaan liittyvistä pulmista tai esimerkiksi jakaa hyödylliseksi katsomiaan nettisivuja ja uutisia.
  • Vaikka siis ryhmä on Enterin perustama ja ylläpitämä, siellä saavat julkaista ja kommentoida aivan kaikki ryhmäläiset.
  • Ryhmän löydät Facebookin hakutoiminnolla tai suoraan linkistä www.facebook.com/groups/vapaaehtoistyotietotekniikkaopastajana

Tavoitteemme on tulevaisuudessa videoida tietoiskujamme, jotta niiden sisällöstä voisi nauttia mahdollisimman moni. Toistaiseksi ensi syksyn ainoa etäluento on Työväenopiston toteuttama "Kuvankäsittelyn mahdollisuudet" pe 9.10. klo 13-14.30. Etäluennon seuraamisohjeet

  
Tervetuloa toimintaamme verkon välityksellä!
Juulia Andersson
toiminnanjohtaja - E
NTER ry

1 kommentti:


  1. Auto-Cleaning A-V Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita niin yksityishenkilöille, kuin yrityksille – ja aina kilpailukykyisin hinnoin. Yrityksen motto on perustamisesta lähtien ollut: “Laadukas työ on parasta mainosta”. Teemme kaikki työmme tyytyväisyystakuulla. Mikäli ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, kertokaa se toki meille, niin korjaamme asian. Työssämme käytämme pääsääntöisesti Autoprokem Krown ammatilaisille suunnattuja autonhoito tuotteita, meiltä voit myös halutessasi ostaa Krown kuluttajille suunnattuja tuotteita.

    Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä, niin laitamme autosi uuteen loistoon! Osaavat ammattilaiset, asianmukaiset tilat, viimeisin tekniikka sekä jatkuva kehitys takaavat palveluidemme korkean laadun.

    VastaaPoista

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.