tiistai 22. joulukuuta 2015

Kohti uutta vuotta

Vuosi 2015 on mennyt melkoisella vauhdilla ja nyt on tullut aika katsastaa hieman siihen, mitä vuoden aikana on tapahtunut.
Enterin muutaman vuoden ajan jatkunut kasvu ei näytä vielä laantumisen merkkejä. Vuoden 2015 aikana opastuspaikkakuntien määrä kasvoi seitsemään, uusina Järvenpää ja Tuusula. Opastuspaikkojen määrä kasvoi noin kymmenellä ja opastajia on nyt satakunta. Vuoden aikana opastuskertoja on tullut noin 4500 ja opastuksiin on kulunut noin 4500 tuntia. Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut reippaasti yli sadalla ja joulukuun aikana ylittyi 650 jäsenen rajapyykki.

Luvut ovat komeita, mutta niitäkin enemmän olen iloinen näkemistäni hymyistä ja kuulemistani kiitoksista: tällä toiminnalla on todella merkitystä monen seniorin elämään. Kiitos teille kaikille opastajille tekemästänne vapaaehtoistyöstä ja kiitos teille, jotka olette käyneet asiakkaina Enterin opastuspisteissä! Olen myös iloinen siitä, että senioreiden tietotekniikkaopastus on vuoden aikana saanut yhä enemmän kiinnostusta osakseen koko Suomessa. Viedään yhdessä tätä hyvää asiaa eteenpäin!

Enterissä olemme todella kiitollisia siitä, että meillä on valtavan hieno yhteistyökumppaneiden joukko. Ilman sitä joukkoa toimintamme olisi vain pisara siitä, mitä se nyt on. Positiivinen ongelma on, että tämän blogikirjoituksen pituus kasvaisi radikaalisti, jos lähtisin luettelemaan jokaisen yhteistyökumppanimme erikseen. Kollektiivinen kiitos kirjastoille ja palvelukeskuksille, sisarillemme Joen Severille, Mukanetille ja Savonetille, projekteille SeniorSurf, Lähiverkko, SenioriVerkko ja Verkosta virtaa, Keski-Uudenmaan yhdistysverkostolle sekä kaikille niille kymmenille muille, jotka teette tätä arvokasta työtä kanssamme!

Enterin toiminta ei olisi mahdollista ilman Raha-automaattiyhdistyksen avustusta ja tänä vuonna saimme mitä hienoimman joululahjan: mahdollisuuden palkata ensi vuonna oma vapaaehtoistoiminnan koordinaattori. Kiitos RAY! Työpaikkailmoituksen voit lukea täältä: http://www.entersenior.fi/?x103997=1759534 (hakuaika 17.1.2016 asti)

Olemme pitkään pitäneet kattoa pään päällä Kaisaniemessä, mutta se ajanjakso on nyt ohitse ja muutimme eilen tavaramme Vallilaan Ehkäisevän päihdetyön EHYT ry:n tilojen yhteyteen. Uusi osoitteemme on Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki. (osoite astuu voimaan joulukuun lopulla). Uusia toimitiloja etsiessämme useat yhteistyökumppanimme vinkkasivat tiloja tai tarjosivat omia tilojaan vuokralle. Avun tarjoaminen oli sydäntälämmittävää ja sen ansiosta meillä on nyt uusi katto pään päällä.

Jatketaan ensi vuonnakin yhdessä hymyssä suin ja tehdään vuodesta 2016 ainakin yhtä hyvä kuin mitä vuosi 2015 oli!

Rauhallista joulua ja iloista uutta vuotta!
Juulia

P.S Kaunis kiitos Aulikille Ikinörtti -blogin ylläpidosta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.