perjantai 12. huhtikuuta 2013

Toiminnan koordinaattorin silmin


3,5 viikkoa on kulunut siitä, kun aloitin työni Enterin toiminnan koordinaattorina. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien olen tuntenut itseni lämpimästi tervetulleeksi ja yhteinen sävel enteriläisten kanssa on tuntunut löytyvän helposti. Olen siitä erittäin hyvilläni, sillä se ei ole itsestään selvyys, kun ikäeroa on useampi vuosikymmen. Mikä sitten saa nuoren naisen innostumaan seniorien tietoteknisten taitojen edistämisestä? Positiiviset kokemukset seniorien parissa tehdystä vapaaehtoistyöstä, kiinnostus tietotekniikkaan ja mediakasvatukseen sekä halu edistää sitä, ettei yksi väestön osa jää sivuun yhteiskuntamme muutoksessa.
En tiedä, olenko koskaan elämässäni oppinut näin lyhyen ajan sisällä näin paljon uutta. Onneksi kasvatustieteilijälle oppiminen on sydämen asia :) Odotan innolla tulevaa ja kaikkea sitä, mitä enteriläisten kanssa tulemme puuhailemaan seuraavaan toimintavuoteen liittyen. Se, mitä toimenkuvaani tulee kuulumaan muotoutuu tämän kevään aikana. Tällä hetkellä tutustun monipuolisesti Enterin toimintaan, olen läsnä kokouksissa, hoidan kirjallisia töitä ja avustan hallitusta heidän toiveidensa mukaan.
Yllä olevassa kuvassa on työhetki Kohtaamispaikalla juuri ennen kuin pääsin itsekin opastamaan.
Työpäiviin saattaa liittyä eri paikoissa käymistä, joten toimistoni on mukana siellä, missä minä olen. Alla olevassa kuvassa toimisto kulkee junan kyydissä Helsinkiin, kuten jokaisen työpäivän aamuna.
Palailen kertomaan kuulumisia tänne Ikinörttiin taas syksyllä. Mukavaa kevään jatkoa kaikille ja nähdään Enterin tapahtumissa!

P.s. Minut tavoittaa sähköpostilla enter.juulia(at)gmail.com sekä puhelimitse 050-3748645.
Juulia Andersson

4 kommenttia:

 1. Sinulla Juulia on oikea asenne työtäsi kohtaan. Varmasti tulet oppimaan paljon meidän senioreiden parissa. On kiva, kun joukossamme on nuori ihminen. Kiitos kun kirjoitit itsestäsi! Toivotan sydämeni pohjasta onnea ja myötätuulta sinulle uudessa tehtävässäsi!

  VastaaPoista
 2. On myös hienoa että keskuudessamme on osaava nuori tekijä, joka on hienosti tarttunut myös ihan käytönnön hommiin. Juulian iloinen ote asioihin olkoon meille kaikille opiksi.

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia lämpimistä kommenteista! -Juulia

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Juulia! Oppiminen on kivaa aina. :)

  VastaaPoista

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.