perjantai 18. lokakuuta 2013

Tervetuloa joukkoon - uusi enteriläinen vuosikertaa 2013!Wikisanakirjan mukaan joukko on toisiaan lähellä olevien tai keskenään yhteen kuuluvien yksilöiden tai esineiden ryhmä..

Entersenior.fi etusivu:
”ENTER ry on pääkaupunkiseudulla toimiva viestintätekniikasta ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneiden ikäihmisten yhdistys. Kiinnostus on yhteinen nimittäjämme. Kaikki enteriläiset eivät suinkaan ole aktiivisia tietotekniikkaosaajia, halu oppia ja pysyä jollain tavalla mukana alati muuttuvassa tietotekniikan kehityksessä yhdistää meitä.”Meitä enteriläisjoukkoon eli ENTER ry:n jäsenistöön kuuluvia on jo yli 300.
Tänään 312 - huomenna useampia, sillä SeniorSurfissa ja viime päivien tilaisuuksissa moni osallistuja on ilmaissut halukkuutensa jäseneksemme.

30.9.13 päättyneen jäsenhankintakampanjan tuloksena saimme joukkoomme 17 uutta jäsentä. Kiitos kaikille  myötävaikuttaneille!  Kampanjan aikana uusia jäseniä hankkineille on lähetetty palkinnot  etukäteen ilmoitettujen sääntöjen mukaisesti.

Jäsenhankintakampanja päättyi, mutta jäsenhankinta jatkuu.  Lupaamme tehdä jäsenyyden saavutettavammaksi huolehtimalla siitä, että liittymislomakkeen   voi täyttää myös perinteisesti kynällä. Varmistamme että opastuspaikoilla  ja tilaisuuksissa on liittymislomakkeita heti paikalla täytettäviksi. Ja paras tapa jäsenhankintaan on, kuten aina, sana suusta suuhun.  Myönteiset kokemukset ja niiden jakaminen eteenpäin on tehokkainta  joukkoviestintää. 

Syyskausi on täynnä toimintaa.  Käy tarkistamassa Tapahtumakalenteri aika ajoin, valitse sinua kiinnostavat tilaisuudet, tule ja osallistu.  Aktiivisia toimijoita kaivataan  myös  opastajiksi  ja  toimintaryhmiin.  Tervetuloa sekä uudet että vanhat enteriläiset vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan myös sääntömääräisessä jäsenkokouksessamme.  Syyskokous  järjestetään keskiviikkona 20.11 klo 13.00, kokouspaikkana Työväenopiston Helsinki-sali,  Helsinginkatu 26.  Tarkempi ohjelma ilmoitetaan kokouskutsussa,  jonka jäsenet saavat sähköpostilla  lähiaikoina.

tapaamisiin koko joukolla!
Enter Viestintä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.