torstai 8. joulukuuta 2016

Kiinnostavia ja hyödyllisiä Android-sovelluksia


Ikinörtti esittelee joukon mukavia ja osin hyödyllisiä Android sovelluksia, joita kannattaa kokeilla jos aihe kiinnostaa. Sovellukset ladataan Google Play –sovelluskaupasta.https://lh4.googleusercontent.com/m8ny3C8LZ--q8fBsvNv0Z8kUGzkjx-FXip_KUgUeiWifXjbJf3kmngr5n87Ws2O-JVCKUHXz-r4aF5PD-_tBA5pHaqsvJXV8fRS0QIs6NosA6CoeX558h-dhoG-cKsTG-GE276yh
EasyPark pysäköinnin mobiilipalvelu Pohjoismaissa ja Euroopassa
Ei enää kolikkosouvia!

Android-laitteenhallinta
Ohjelman avulla omistaja voi hallita kaikki mobiililaitteitaan: paikantaa Google-tiliin liitetyt Android-laittteet ja tyhjentää niiden sisältämät tiedot, puhelimiin voi myös soittaa.Speedtest
Ohjelmistolla voi tarkistaa oman laitteensa siirtonopeudet molempiin suuntiin
Kääntäjä
Google-sovellus kääntää useita kieliä, sekä sanoja että lauseita.
Kääntäjä myös puhuu useita kääntämiään kieliä.

Google Earth
Googlen maapallo-ohjelma, jossa on myös Street View –katunäkymät
(jota Androidin mobiilimap-ohjelmassa ei ole).

HEL Airport
Sovellus  näyttää lähtevät ja saapuvat lennot. Ohjelmassa voidaan määrittää oma lento, jolloin ohjelma seuraa sen lennon valmistelujen etenemistä.

Äänitallennin
Äänitallentimella voi nauhoittaa esim. tärkeitä keskusteluja, luentoja ja lyhyitä muistutusviestejä.  


QR-koodien lukija
QR on eräänlainen viivakoodinlukija. Ohjelmisto muuttaa graafisen neliön tekstiksi.

Track ID
Äänitteiden tunnistussovellus. Tunnistuspalvelulla voit tunnistaa soivan kappaleen. Palvelu ilmoittaa ääninäytteen perusteella artistin, nimikkeen ja albumin.

Stellarium Mobile Sky Map
Aktiivinen tähtikartta. Ohjelma määrittää GPS:n avulla katselijan paikan ja pyytää kellonajan. Tämän pohjalta näytetään taivaankansi juuri niin kuin se sillä hetkellä on.

Star Walk 2 - Night Sky Map
Toinen tähtikarttasovellus


Taskulamppu
Motto “valoa kansalle”
Sporst Tracker        
Liikunnan seurantaohjelma. Ohjelma seuraa ja rekisteröi lajin suoritusta. Valmiita urheilulajeja on vähintään 25. Harjoitus käynnistetään ja puhelin seuraa suoritusta GPS:n avulla. Lopussa on sitten nähtävissä: reitti, suoritusaika, nopeus eri reittipisteissä ja maaston korkeus.

Periscope
Tällä ohjelmalla voi lähettää suoraa videolähetystä joko julkisesti tai suljetulle ryhmälle. Vastaava toiminta on myös YouTube Livessä.


Instagram
 Sovellus kuvien jakamiseen Facebookin tapaisessa sosiaalisessa verkostossa.
Pinterest
Sovellusta kuvataan: visuaalinen kirjanmerkkityökalu, jolla on helppo ottaa löydöt talteen. Siinä on kyse kuvien jakamisesta ja omien kiinnostuksen kohteiden keräämisestä visuaalisiksi kokoelmiksi.

Pokemon GO
Suursuosion saavuttanut peli


Jukka Tamminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.