perjantai 23. maaliskuuta 2018

Päivi mukaan Enterin tiimiin


Hei kaikille!
Olen Enterin uusi projektisuunnittelija Päivi Savolainen. Aloitin Tiinan ja Ninan seurana toimistolla 6.3. tarkoituksenani laajentaa Enterin opastustoimintaa etenkin Keski-Uudenmaan alueella. Olen tähän mennessä näkemäni perusteella todella vaikuttunut Enterin vapaaehtoisten osaamisesta ja sitoutuneisuudesta, joten lähden innolla opastustoimintaa vahvistamaan. On hienoa päästä mukaan iloiseen ja aktiiviseen verkostoonne!

Senioritoiminnan maailma on minulle monilta osin uutta, vaikka aiempi taustani jonkin verran työhöni Enterissä kytkeytyykin. Koulutukseltani olen sosiaalipolitiikkaa pääaineena lukenut VTM. Työkokemukseni puolestaan tulee kaupunginosatoiminnan koordinoinnin puolelta, sillä työskentelin vuosina 2007-2017 helsinkiläisten kaupunginosayhdistysten kattojärjestössä (Helka ry) viestintä- ja projektivastaavana. Vapaaehtoisverkostojen kanssa toimiminen on minulle hyvin tuttua tältä ajalta, samoin järjestötyön mielenkiintoisuus ja monimuotoisuus. Vuosien varrella tutustuin moniin vapaaehtoisina toimiviin ikäihmisiin ja pistin merkille heidän monipuolisen aktiivisuutensa ja asiantuntemuksensa, joten yhtymäkohtia nykyiseen toimeen löytyy sitäkin kautta.

Vapaa-ajalla itseni touhukkaana pitää juuri kolme vuotta täyttänyt vilkas ja valloittava tyttäreni, jonka johdosta asuinalueemme Leppävaaran leikkipuistot ja -paikat ovat tulleet minulle ja miehelleni hyvin tutuiksi. Lapsiperhe-elämän vastapainoksi onkin hauska päästä viettämään aikaa Enterin erilaisista asioista kokemusta omaavien senioreiden kanssa.

Kuulen mielelläni kaikenlaista infoa ja tarinoita Enterin opastajien, jäsenten ja yhteistyökumppaneiden monimuotoisesta toiminnasta, joten tulkaa ihmeessä tutustumaan ja juttelemaan tavatessamme!

Päivi Savolainen, ENTER ry
paivi.savolainen(at)entersenior.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.