torstai 28. kesäkuuta 2018

ENTER ry kasvussa


Hupsis, sehän on taas keskikesä! Aikamoisella vauhdilla on riennetty alkuvuosi. Paljon on onneksi saatu aikaankin, päivät ja viikot eivät ole menneet vain jutustellessa. Vaikka toki joskus ihan vain mukavaa yhdessäoloakin pitää olla.
Toiminnan ydin on pysynyt samassa kuin ennenkin. Kaikkein tärkeintä meille on ikäihmisten tietoteknisten taitojen kasvattaminen ja digitaalisen osallisuuden lisääminen. Määrät ovat kasvaneet viime vuosina huimasti. Vapaaehtoiset vertaisopastajamme ovat opastaneet kevään aikana yhteensä 4072 kertaa, joka tarkoittaa 15% kasvua edelliseen kevääseen! Myös tietoiskuja on pidetty hienoja määriä. Kaikille avoimia tietoiskuja on ollut edellisen kevään tavoin yhteensä 29 ja niissä kuulijoita 904. Muille yhdistyksille pidettyjä tietoiskujen määrä on jopa tuplaantunut: keväällä niitä pidettiin 32, kun koko viime vuoden saldo oli 33! Niin ja yhdessä oppimista ja olemista on tuettu myös jäsenretkien kautta, niitä järjestettiin kevään aikana yhteensä 9. Vapaaehtoisillamme on kiirettä pitänyt! Kiitos ja kumarrus teille kaikille ihanille vapaaehtoisillemme! 

Toimistolle saimme kevään aikana onneksi kolmannen työntekijän remmiin, kiitos Veikkauksen tuen! Uusi työntekijä tuli koordinoimaan Enterin yhä laajemmalle alueelle kasvavaa, pääkaupunkiseudun ulkopuolista Uudenmaan toimintaa. Keväällä opastustoiminta aloitettiin Porvoossa ja sitä laajennettiin Tuusulan kunnassa Jokelan ja Kellokosken alueille. Kevään päätteeksi Enterillä oli toimintaa yhteensä jo kymmenessä kunnassa.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan tulevaa syksyä ja sitä mitä se tuo tullessaan. Alustavat suunnitelmat syksylle ovat toki jo olemassa, mutta jätämme tilaa myös kauden mukanaan tuomille yllättävillekin muutosehdotuksille; näin syntyvät usein parhaat ideat. Kiitos kaikille teille, kanssamme toimintaa tekeville, korvaamattomasta panoksestanne meille kaikille tärkeässä asiassa. Jatketaan taas syksyllä yhteisvoimin!

Innokkain terveisin,

Tiina, Nina ja Päivi
ENTER ry:n toimiston väki

Kuvat: Katri Lassila, Marit Henriksson, Nina Ziessler

1 kommentti:

  1. Suuri kiitos kuluneesta sesongista Tiinalle, Ninalle ja Päiville. Teidän kanssa on aina miellyttävä asioida. Asiat luistavat ja lupaukset pidetään. Hyvää kesää teille!

    VastaaPoista

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.