perjantai 7. joulukuuta 2018

Sinut on kutsuttu vierailulle Ikätaloon!

Onko www.terveyskylä.fi jo Sinulle tuttu paikka?
Tuttu tai ei, mutta nyt tähän reilun kolmenkymmenen talon kylään on avattu uusi talo juuri meitä varten.

Ikätalo löytyy Terveyskylän ”Valitse talo” valikosta tai suoraan googlaamalla ikätalo.fi
Ikätalosta löytyy paljon tietoa erityisesti 65+ ikäisille ja heidän läheisilleen. Ikätalo pyrkii antamaan tietoa ja opastusta elämänlaatuun, terveyteen ja ikäihmisten päivittäiseen elämiseen liittyviin asioihin mahdollisimman kattavasti. Apua arjen valintoihin.
Ikätalon sisältö on tuotettu yhdessä Hyvinkään sairaalan, Keski-Uudenmaan eri kuntien perustason sosiaalipalvelujen, kolmannen sektorin ammattilaisten ja ikääntyneiden kanssa. Sain myös kunnian olla mukana talon rakennusprojektissa oikeastaan kahdessa roolissa: Edustaen kolmatta sektoria ja 65+ ikäisiä.
Ikätalon ”harjakaiset” vietettiin Hyvinkäällä 4.12.2018. Samana päivänä Ikätalon palvelut avattiin julkiseen käyttöön. Kuten harjakaisissa puhunut hankkeen projektipäällikkö Sirpa Palamaa totesi, tämä on vasta alku, sisällön tuottaminen ja talon kehittäminen jatkuu. Me voimme kaikki olla mukana kehittämässä Ikätaloa antamalla palautetta ja kehitysehdotuksia Ikätalon etusivun ”Anna palautetta”-linkin kautta. Mikä Sinua askarruttaa ikääntymisessä?
Kuvassa Ikätalo hankkeen projektipäällikkö Sirpa Palamaa (oik.) ja projektikoordinaattori Paula Lindström.
Opastajille ehdotan, että kerrotte Ikätalosta opastusten yhteydessä. Turvallinen sivusto, joka tarjoaa luotettavaa tietoa.  
Ari Nässi, vertaisopastaja Hyvinkäältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.