perjantai 21. joulukuuta 2018

Enterin joulutervehdys


                                                            kuva: Marit Henriksson
Vuosi lähenee loppua ja päivän pitenemistä jo odotellaan. Ensi vuoden suunnitelmatkin ovat jo pitkällä. Luvassa on ainakin tietotekniikkaopastuksia ja tietoiskuja sekä uusia opastuspaikkoja. Kuluvana vuonna käynnistyi Enterissä projekti opastustoiminnan laajenemiseksi, sen kuulumisia voi lukea tarkemmin täältä. 

Yhdistyksellä on mennyt koko vuosi vauhdikkaasti ja virkeästi. Olemme saaneet uusia jäseniä ennätysmäärän ja uusia vapaaehtoisiakin on tullut hyvin mukaan toimintaan. Yhteiskunnan digitalisoituminen näkyy meillä, tietotekniikkaopastuksiin on valtavasti tarvetta. Onneksi monet haluavat auttaa toisia ja henkilökohtainen tietotekniikan vertaisopastaminen on kasvanut ja vahvistunut entisestään. Syksyn aikana vapaaehtoisemme antoivat vertaisopastusta yli 3000 kertaa ja näin ollen koko vuoden opastusmäärät ylittivät jo 7000 kerran rajapyykin. Se on upea saavutus se!"

Opastusten lisäksi järjestämme myös tietoiskuja. Syyskaudella pidimme 30 kaikille senioreille avointa tietoiskua, yhteensä näihin osallistui noin 800 ihmistä. Avoimien tietoiskujen lisäksi järjestimme erilaisia tilaisuuksia sekä omille jäsenillemme, muille yhdistyksille että opastajillemme.

Nyt vapaaehtoiset opastajamme ovat jääneet hyvin ansaitulle joulutauolle. Toiminta käynnistyy taas alkuvuodesta, jolloin Enterin vertaisopastajat löytää myös vasta-avatusta Oodista! Kevään opastusaikataulut löydät täältä.
Toivottavasti joulu olisi mahdollisimman monelle mukava ja mieluinen, mahdollisuus rauhoittua ja nauttia lähimmäisten seurasta. Joulun jälkeen sitten nähdään Enterin opastuksissa, kuinka moni on saanut lahjaksi jonkun uuden laitteen. Jos pukki esimerkiksi tuo älypuhelimen, sen käyttöä voi tulla harjoittelemaan opastuksiimme. 

Omnian Vilperi-robotin jouluvideo  kuvaaja: Nina Ziessler

Iloista joulun aikaa ja vuoden vaihdetta!
Enterin toimisto
Tiina, Nina ja Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.