sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Opastajien iltapäivä Meilahdessa

Enterin opastajien syystapaaminen pidettiin torstaina 29.8. Meilahden virkistyskeskuksen tiloissa. Mukana tapaamisessa oli kolmisenkymmentä enteriläistä.

Meilahden virkistyskeskus on Helsingin kaupungin omistama ja kuuluu palvelukeskus-perheeseen. Kun kaupunki aikoinaan osti tontin, sillä sijaitseva talo oli tarkoitus purkaa. Kaikki paikalla olleet ovat varmasti kanssani yhtä mieltä siitä, että onneksi taloa ei kuitenkaan purettu. Vanha puuhuvila tekee paikasta upean.

Onneksemme myös sää suosi meitä, vaikka viikon alussa sääennusteet näyttivätkin uhkaavilta. Auringonpaisteen ansiosta vietimme tapaamisen alkupuolen ulkosalla ja vasta puolessa välissä siirryimme saliin. Tapaamisen aluksi opastajien entinen koordinaattori Urho lausui kauniit tervetulosanat. 

Ensimmäiseksi ohjelmassa oli leikkimielinen tulitikunheittokisa. Opastajat todistivat, että tulitikun saa lentämään uskomattoman kauas. Voittajaksi kisassa selviytyi ryhmä Rämä ja ryhmän edustajana Tuomo, onnittelut vielä!


Vatsat täytettiin puheenjohtajan grillaamilla makkaroilla sekä värikkäillä kasviksilla. Syömisen ohessa sujui juttelu toisten opastajien kanssa ja kuulemma keinussa annettiin myös tehokasta tablet-opastusta. Ulkona vietetyn puolitoistatuntisen jälkeen siirryimme sisälle saliin, jossa oli tapaamisen informatiivinen osuus. Kesän aikana oli kertynyt monia tärkeitä opastajille tiedotettavia asioita, kuten esimerkiksi 8.10. vietettävä SeniorSurf -päivä.
Kesäinen iltapäivä oli sekä osallistujien että järjestäjien kannalta onnistunut ja opastajatapaamisia toivottiin lisää. Katsotaan, mitä keksimme! Nykyisenä opastuksen koordinaattorina on ilo ihailla, kuinka aktiivinen ja innostunut meidän opastajajoukko on. Olen todella otettu siitä, että saan työskennellä tällaisen joukon kanssa.
Opastuksen koordinaattori Juulia
kuvat Tapio Hietamäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.