tiistai 21. kesäkuuta 2022

Hanna on uusi pääkaupunkiseudun vapaaehtoiskoordinaattori

 Hanna Maunula

Kun alan kirjoittaa tätä tekstiä, olen ensimmäisiä päiviä töissä ENTER ry:n tiimissä. Tunteiden ja ajatusten kirjo on erittäin värikäs, mutta päällimmäisenä koen valtavaa kiitollisuutta olla mukana tässä mahtavassa tiimissä - olo on ollut aivan alusta alkaen niin tervetullut ja lämmin. Toimin Enterissä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina, vastuualueenani on pääkaupunkiseudun alueen toiminnan koordinointi.

Pääsin heti toisena päivänäni Enterissä tutustumaan opastustoimintaan ja vapaaehtoisiimme Kampin kesäopastuksen yhteydessä. Vaikka meno oli välillä vauhdikasta, olo oli opastuskerran jälkeen huikea! Olen niin vakuuttunut ammattitaitoisista vapaaehtoisistamme, toimistomme teräksisestä tiimistä sekä Enterin tärkeästä työstä, etten olisi voinut parempaa starttia toivoa.

Olen alun perin saanut kaupallisen koulutuksen, mutta suuntani työelämässä on hyvin varhain alkanut kallistua ihmisläheisemmän työn puoleen. Onnellisimmillani olen kun saan tehdä työtä ihmisten kanssa ja heidän hyvinvointinsa hyväksi.

Ikäihmisten hyvinvointi kokonaisuudessaan on ollut minulle tärkeää lapsesta saakka. Olen toiminut vuosien aikana hyvin erilaisissa rooleissa ikäihmisten hyväksi, niin yksityishenkilönä kuin työntekijänäkin. Valintani tarttua tähän työhön oli juurikin siksi niin selkeä - en voi kuin hymyillä!

Vapaa-ajalla mielen ja jalat pitää liikkeessä kotona häärivä australiankelpie-tyttö, joka pitää huolen siitä, ettei kotona ole tylsää hetkeä. Luonto on aina ollut itselle tärkeä ja koiran myötä luonnon tasapainottava merkitys arjessa on vain vahvistunut. Pitkä kävelylenkki koiran kanssa metsässä on parhautta, ympäri vuoden.

Hanna "tuulettaa"

Eli päällimmäisenä tunteena tällä hetkellä on mielessä kiitollisuus - saada olla osana Enterin tärkeää työtä ja saada mahdollisuus oppia ja kehittyä. Tämä pätee myös tietotekniikan saralla, sillä jotenkin uskon, että meidän osaavat vapaaehtoisemme saavat toimia vielä minunkin digioppainani tämän matkan varrella - enkä voisi olla paremmissa käsissä.

Hanna Maunula
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
hanna.maunula@entersenior.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.